E-cigaretten en toebehoren

Wij zijn gespecialiseerd in elektrische sigaretten en benodigdheden. Deze vervangers van tabaksproducten groeien steeds meer in populariteit. Een elektrische sigaret wordt gevuld met een vloeistof met onder andere een Europees goedgekeurde smaakstof en nicotine. Deze vloeistof wordt bij gebruik verwarmd, waardoor er damp ontstaat, die geïnhaleerd kan worden net als een gewone sigaret. De nicotine zorgt voor dezelfde voldoening als een sigaret, maar dan zonder de stoffen die vrijkomen bij het verbranden van tabak.*

Wij helpen je graag met je aankoop, dus je mag ons altijd bellen!

We vinden het belangrijk dat jij blij bent met de aankopen die je bij ons doet. Daarom hechten we veel waarde aan advies over deze producten. Weet je niet goed welke keuze je moet maken? Bel ons gerust, advies geven vinden we leuk om te doen.

 

*Deze producten bevatten de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Het is niet toegestaan om deze producten aan te kopen als je jonger bent dan 18 jaar. Bij aflevering van deze producten vragen wij om een leeftijdsbewijs.

Maak je keuze: