FUCI High Quality E-liquids

Voor de samenstelling van de E-liquid kiest FUCI voor een andere techniek om smaak te geven aan hun aroma’s. FUCI gebruikt namelijk pure en natuurlijke extracten uit verschillende tabaksbladeren, mentholsmaken en fruitsoorten die andere liquidfabrikanten nabootsen met smaakstoffen.

Deze smaak wordt door een UV-proof verpakking beter behouden dan bij andere E-liquids. Daarnaast kunt u door een gepatenteerde afsluitdop de flesjes gemakkelijk en veilig openen en weer afsluiten. Zo blijft uw FUCI E-liquid altijd van de hoogste kwaliteit.

FUCI Diamond label

Ook al is de smaak van FUCI Diamond Label niet de enige reden waarom mensen voor deze lijn kiezen. Dat komt ook omdat zij van damp houden. Sterker nog: FUCI Diamond Label levert door middel van een PG/VG-verhouding van 40/60 een volle damp die zacht op de keel aanvoelt.

FUCI Gold Label

FUCI Gold Label is door middel van een PG/VG-verhouding van 50/50 dé E-liquidlijn voor beginnende dampers en voor mensen die nog steeds geen keuze (kunnen) maken tussen smaak (PG) en damp (VG).

FUCI Silver Label

FUCI Silver Label is door middel van een PG/VG-verhouding van 80/20 dé E-liquidlijn voor dampers die van een prettige 'throat hit' houden. De toevoeging van tabaksextracten geeft een extra smaakdimensie.

FUCI White Label

Deze lijn is door middel van een PG/VG-verhouding van 70/30 dé E-liquidlijn voor beginnende dampers en voor mensen die graag voordelig willen vapen.