Garantie en klachten

We doen er alles aan om jouw bestelling met de grootste zorg samen te stellen. Heb je vragen, opmerkingen of klachten over uw bestelling, neem dan contact met ons op door te bellen met 0172-233051 of een mail te sturen naar jacobs@primeranet.nl

 

We zijn bereikbaar tijdens de volgende tijden:

maandag 11:00-18:00 uur

dinsdag t/m donderdag 09:00-18:00 uur

vrijdag 09:00-21:00 uur

zaterdag 09:00-18:00 uur

zondag 12:00-17:00 uur

 

Ons streven is, om je mail binnen 48 uur te beantwoorden.

Ruilen binnen Alphen aan den Rijn

Indien je een artikel wilt ruilen, dan is dat natuurlijk kosteloos mogelijk in onze winkel in Winkelcentrum De Aarhof. Cadeaubonnen, giftcards, belevenisboxen, vouchers, loterijproducten, agenda's, kalenders, tijdschriften, handgeschreven wenskaarten en rookwaren kunnen niet geruild worden. We verrekenen alleen de productwaarde, verzendkosten worden alleen vergoed bij defecten, misdrukken, garantie of als wij een fout hebben gemaakt bij uw bestelling.

Ruilen buiten Alphen aan den Rijn

Je kunt je artikel ruilen of retourneren. Wil je ruilen of retourneren vanwege een defect/misdruk/garantie, of omdat wij een fout hebben gemaakt, dan kun je jouw bestelling retourneren. Wij zullen dan het artikel en de verzendkosten binnen twee weken aan je terug betalen. Indien je wilt ruilen of retourneren om andere redenen, dan dien je zelf de verzendkosten van de retourzending te betalen. Het artikel dient onbeschadigd te zijn, en te zijn voorzien van de originele verpakking. Het product mag alleen in die mate uitgepakt zijn, om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden. Voorbeeld: Bestel je een cartridge voor je printer? Dan kun je zonder de verpakking kapot te scheuren aan de hand van het nummer controleren of je de juiste hebt besteld. Wil je advies? Bel ons even! We zitten klaar om je te helpen! Cadeaubonnen, giftcards, belevenisboxen, vouchers, loterijproducten, agenda's, kalenders, tijdschriften en rookwaren kunnen niet geruild worden.

 

Lees hier onze Algemene voorwaarden.