Originele cartridges

Wanneer je een nieuwe printer koopt zitten hier cartridges in. Deze zijn geproduceerd door dezelfde fabrikant als die van het apparaat. De inktpatronen van bekende A-merk printerfabrikanten worden ook wel originele cartridges genoemd. Met een origineel product ben je verzekerd van een hoge printkwaliteit met heldere kleuren én weet je zeker dat de cartridge helemaal is afgestemd op jouw printer. 

Het komt vaak voor dat slechts één kleur leeg is, met de aanschaf van een multipack ben je vaak toch voordeliger uit. Deze verpakkingen bevatten zowel zwarte als gekleurde inktpatronen, zodat je een poosje vooruit kunt. Staat de inktcartridge die jij nodig hebt er niet bij? We bestellen hem graag voor je!

Zoveel soorten...Primera help me! Welke moet ik hebben?

We hebben cartridges op voorraad voor honderden verschillende printers. Grote kans dat wij je kunnen helpen met de cartridge die geschikt is voor jouw printer! We begrijpen dat het ingewikkeld kan zijn, dus loop even binnen of bel ons even (0172-233051) en we zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk weer kan printen.

We leggen het voor je klaar!

Bel voor ons hele assortiment kantoorbenodigdheden naar de winkel (0172-233051). We kunnen zorgen voor cadeaupapier, knutselartikelen, computerbenodigdheden en een educatief assortiment. We zitten vlak in de buurt, dus loop even binnen!